Over Farahani

Farahani is een familiebedrijf en wij hebben ruim 20 jaar ervaring. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw verbouwing of renovatie van uw huis of bedrijf. 

Enthousiaste samenwerking, inzet, flexibiliteit en communicatie zijn onze kernwaarde. Wij hebben ervaren werknemers op bouwtechnisch gebied en dat is onze grootste kracht. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen voor een luxe afwerking en adviseren u graag over de aanpak van uw klus. Uiteraard staan wij in voor onze kwaliteit en geven wij u de garantie dat het werk binnen de afgesproken tijd wordt afgeleverd. 

Onze werkwijze is eenvoudig maar doeltreffend. Op uw verzoek komen wij op locatie het project bekijken. Als het gevraagde werk binnen de mogelijkheden van ons bedrijf past en wij het voor u kunnen uitvoeren nemen wij vervolgens alle details persoonlijk met u door en bespreken de kosten en tijdsduur van het project.

Bij overeenkomst wordt door ons een offerte opgemaakt. Hierin wordt onder andere zeer precies vermeld wat het werk inhoudt, wat de overeengekomen prijs en tijdsduur van het project is en welke betalingsvoorwaarden van toepassing zijn. Vervolgens spreken wij met u af wanneer we kunnen starten met de werkzaamheden.
 

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Bouwbedrijf Farahani

Voorwaarden | Cookies | Site-Index

Designpro & Z-IM