Diensten

Diensten

Een greep uit onze werkzaamheden:

 • Complete afbouw van woningen/nieuwbouwprojecten
 • Splitsing van woningen 
 • Complete renovaties/verbouwingen
 • Monumentale renovatieprojecten
 • Plaatsen van dakkapellen
 • Plaatsen van serres
 • Plaatsen van keukens
 • Nieuwe kozijnen en/of dubbelglas
 • Dakrenovatie
 • Vaste trapmontage
 • Elektra & Gas
 • Cv-installatiewerk
 • Loodgieterswerk
 • Timmermanswerk
 • Stuc- en metselwerk
 • Kamervergroting/ opsplitsing
 • Tegelzetwerk
 • Schilderen en behangen
 • Houten vloeren of laminaat leggen
 • Sanitair (badkamer en toilet)
 • Aanleg nieuwe tuin en/of tuinschuur/ -muur
 • Garage
   
Bouwbedrijf Farahani logo
Bouwbedrijf Farahani
76B07175-DC77-4AB5-B12A-6EFE6A1DDE80
Totaalrenovatie

Totaalrenovatie

Modern & Strak

De bouwgrond in Nederland wordt steeds schaarser en daarmee duurder. Een totaalrenovatie van uw huis of bedrijfspand kan daarvoor een oplossing zijn. Hiermee bent u vaak goedkoper uit dan verhuizen. U kunt namelijk uw pand moderniseren of uw droomhuis laten bouwen zonder op nieuwbouw over te gaan. Verder zijn de regels bij het bouwen van een nieuwbouwhuis vaak strenger dan bij renoveren van een bestaand pand. Bij een totaalrenovatie verbouwen we het gehele pand vanaf de fundamenten weer op. Alle verouderde of kapotte elementen worden vakkundig afgebroken en vervolgens weer opgebouwd. Zo kunt u kiezen voor een compleet nieuwe keuken of badkamer. Daarnaast verzorgen we als Bouwbedrijf bij Farahani ook loodgieter en elektra werk. 

Wat kan Farahani Bouw voor uw totaalrenovatie betekenen?

De totaalrenovatie van uw pand wordt gedaan naar uw wensen. Elk project is anders en vraagt om specifieke aanpak, een goede voorbereiding en planning is hierbij essentieel. Het is voor ons van belang om te weten hoe u het eindresultaat voor u ziet. Wilt u dat uw pand warmte of juist luxe uitstraalt? Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat altijd het gewenste resultaat geleverd wordt. Onder de tekst vindt u voor- en na-foto's van eerdere projecten. 

Bent u geïnteresseerd in een totaalrenovatie van Farahani Bouw?

Wanneer u interesse heeft in een totaalrenovatie van Farahani Bouw maken we graag een afspraak om te bespreken wat de mogelijkheden zijn! Hierbij zal ook een afgesproken tijd besproken worden waarin wij de werkzaamheden uitvoeren. Bij akkoord kan de renovatie beginnen! Farahani Bouw biedt u graag vrijblijvend advies aan tijdens het gehele project. Dit betekent dat wij u begeleiden tijdens de gehele renovatie, op deze manier kunnen we samen tot het beste resultaat komen. Farahani Bouw houdt u tijdens het project voortdurend op de hoogte over de werkzaamheden die zijn verricht. Op deze manier kunt u tijdens de totaalrenovatie meedenken en kunnen er eventuele wijzingen doorgevoerd worden. Uiteindelijk zijn uw wensen het belangrijkst!

Wilt u een afspraak inplannen? Neem contact met ons op! 

Meer info
9E62CBB4-63F1-4C84-8D38-B5228378E8B0
Uitbouw

Uitbouw

Praktisch & Modern

Of u nou kiest voor een grote of kleine aan te laten bouwen u creëert extra ruimte aan uw woning.

Wat het u oplevert

Er wordt meer ruimte gecreëerd aan je huis. De ruimte die gecreëerd wordt. biedt verschillende mogelijkheden. Je kunt eraan denken om de woonkamer groter te maken of de keuken te verplaatsen waardoor de keuken ruimer kan worden en zo dat ook een grotere woonkamer kan ontstaan. Met die paar extra vierkante meter is het nu mogelijk om nieuwe indelingsmogelijkheden te proberen in huis die voorheen niet mogelijk waren. Het kan ook als een kantoor gebruikt worden als er vaak thuis wordt gewerkt. Zo kan je dus ook je eigen werksfeer creëren in je eigen huis.

 

Meerwaarde

Een aanbouw voegt meerwaarde toe aan het huis, dit komt door verschillende oorzaken namelijk er is meer woonruimte dat meetelt bij het taxeren van een huis. Als er een serre-gevoel gecreëerd kan worden in de aanbouw dan is dit positief omdat dit een charmante sfeer afgeeft aan mensen. Let er ook op dat de aanbouw past bij het huis, zodat dit 1 geheel lijkt. Denk eraan dat de aanbouw niet te veel tuin in beslag neemt maar er een juiste verhouding ontstaat anders kan het juist waarde minderend werken. Een aanbouw kan verhuizen voorkomen omdat dat extra stukje aanbouw ervoor kan zorgen dat het huis weer aan uw wooneisen voldoet. Ook kunnen we op maat tuinhuizen en schuren bouwen

Wat zijn de voordelen van een uitbouw van Farahani Bouw?

Wanneer u een uitbouw laat plaatsen door Farahani Bouw staan uw wensen centraal. Wij willen deze graag realiseren en daarom houden wij u uitgebreid op de hoogte tijdens het verrichten van de werkzaamheden. Eventuele aanpassingen kunnen dan nog gedaan worden. Wij adviseren u graag vrijblijvend tijdens dit proces, zodat samen het beste resultaat geleverd kan worden. Vooraf aan de werkzaamheden wordt een tijd afgesproken waarin de werkzaamheden zullen plaatsvinden. De uitbouw zal vervolgens ook opgeleverd worden binnen de afgesproken tijd. 

Wilt u meer weten over een uitbouw van Farahani Bouw?

Bent u geïnteresseerd in een uitbouw van Farahani Bouw, maar wilt u graag nog wat extra informatie? Wanneer u contact met ons op neemt informeren wij u graag over de mogelijkheden. Bovendien maken we graag een afspraak om een vrijblijvende offerte op te stellen. Bekijk de foto's hieronder voor een impressie van onze eerdere projecten. 

Meer info
F86BC60D-C232-4336-8E06-A3D9623CB8B6
Badkamers

Badkamers

Uniek & Praktisch

Met een totale renovatie van uw badkamer krijgt u de badkamer van uw dromen. Kies bijvoorbeeld om nieuwe tegels te laten plaatsen, en een ligbad te plaatsen of juist een ruime inloopdouche. Vaak bestaat een renovatie uit het opknappen of vervangen van sanitaire onderdelen. Ook is het natuurlijk mogelijk om de indeling anders te pakken ook hierbij staan wij klaar voor u. Met een volledige badkamerrenovatie wordt de gehele ruimte opgeknapt. 

U past met de renovatie de ruimte geheel aan naar uw wensen en budget. Denkt u al een tijdje na over een comfortabel bad - of juist toch de douchecabine vervangen door een inloopdouche met regendouche alles is mogelijk bij ons! neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom Farahani Bouw voor uw badkamer?

Farahani Bouw kan de complete renovatie van uw badkamer realiseren. Naast het plaatsen van de sanitaire voorzieningen verzorgen we ook stuc- en tegelwerk en verzorgen we het loodgieterswerk

Wanneer u kiest voor een badkamerrenovatie door Farahani Bouw begeleiden we u tijdens het hele project. Uw wensen staan centraal bij ons en deze willen we dan ook graag realiseren. Wij kunnen u daarnaast vrijblijvend adviseren tijdens het gehele project. U wordt tijdens het realiseren van de badkamer op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden die verricht zijn. Op deze manier kunnen er tijdens de werkzaamheden nog eventuele wijzingen doorgevoerd worden om ervoor te zorgen dat alles naar wens is.

Hoe nu verder?

Bent u geïnteresseerd in een badkamer van Farahani Bouw? Neem contact met ons op! Wij maken graag een afspraak met u om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen. Wanneer u een akkoord geeft kunnen we beginnen met de werkzaamheden voor uw badkamer op de afgesproken tijd. Tijdens een verbouwing van uw badkamer is het cruciaal dat de verbouwing snel verloopt om voor zo min mogelijk overlast te zorgen. De badkamer zal daarom ook opgeleverd worden binnen de afgesproken tijd.

Meer info
92753DD0-4193-4E4E-9803-48693AEF1D4C
Loodgieter | CV - Installatie

Loodgieter | CV - Installatie

 

Farahani Bouw is een gespecialiseerde loodgieter die graag voor u klaar staat, omdat wij breed inzetbaar zijn kunnen wij ook helpen met loodgieterswerkzaamheden. U moet denken dat bij de bouw of verbouwing van uw woning de werkzaamheden kunnen uitvoeren als het aanleggen van waterleidingen. Het plaatsen of verplaatsen van een douche of wc is voor ons geen probleem door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we de klus het beste kunnen aanpakken. 

Voor welke werkzaamheden kunt u bij ons terecht : 

 • Een nieuwe CV ketel
 • Vloerverwarming
 • Verwarmingsinstallaties
 • Radiatoren
 • Convectoren
   

Neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend van informatie kunnen voorzien.

Uiteraard staat kwaliteit hoog in de vaandel en letten we natuurlijk op het door u te besteden budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij adviseren van A tot Z over alle werkzaamheden die wij uitvoeren en brengen u tijdens de werkzaamheden op de hoogte van de voortgang. Duidelijke communicatie staat bij ons centraal.

Meer info
Elektra
Elektra

Elektra

Laat u uw huis bouwen of verbouwen dan is het natuurlijk erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de complete elektra structuur in orde is. Zo kunt alles veilig aansluiten en gebruiken.

Wat kan Farahani Bouw voor u betekenen? 

 • Het elektra netwerk aan te leggen of uitbreiden
 • Groepenkasten plaatsen of aanpassen
 • Krachtstroom aanleggen
 • Verlichting plaatsen

Uiteraard wordt dit uitgevoerd door professionele elektriciens met jarenlange ervaring.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Farahani Bouw is een allround bouwbedrijf en kunnen op diverse vlakken voor u klaar staan. Naast het verzorgen van de elektra in uw woning of bedrijfspand, komen wij graag bij u langs voor:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen of stellen een vrijblijvende offerte voor u op. 

Neem contact met ons op!

Meer info
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Bouwbedrijf Farahani

Voorwaarden | Cookies | Site-Index

Designpro & Z-IM